L'ANDART  -  INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA

Casa Meva és Casa Teva

L'ANDART - INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA

Hi habia una vegada…una casa al mig del bosc.

Així comencen desenes de rondalles i contes infantils. Hi trobem cases encantades, cases de bruixes, cases on el llop fa de les seves...

Habitualment són cases misterioses, perilloses...

Aquesta és una tradició que té el seu raonament en el passat, quan el bosc era, efectivament, un indret perillós del qual era necessari apartar els infants. Però, com és el bosc de l'era post Covid-19? O millor, com volem que sigui? Què passaria si ens haguéssim de confinar a la muntanya?

Amb aquesta proposta aportem la nostra visió sobre el que significaria confinar-se a la muntanya amb uns protagonistes molt especials: els nens i nenes.

Per a nosaltres, la muntanya, el bosc, és element obert que ens accepta i abraça. És per això que volem apropar-lo als infants, desvinculant-lo d'aquest component obscur que tradicionalment s'ha transmès. I ho fem amb una instal·lació artística sensorial a partir de cases de colors obertes i accessibles que conviden els més petits a jugar dintre de casetes màgiques en la naturalesa. Unes estructures amb el sostre translúcid, que aprofiten la llum dels raigs del sol per crear una atmosfera màgica, poètica i única.

I, precisament amb aquesta intenció d'apropar el bosc a tots els infants, hem dissenyat una instal·lació pensada per tots el nens i també per els nens autistes, parant atenció a les diferents sensibilitats i adaptant els detalls a les necessitats de les persones que pateixen Trastorn de l'Espectre Autista.

col·laboració amb Autea Andorra i Mammaproof Barcelona

fotos: Miquel Merce Arquitecte

Una casa al mig del bosc plena de llum, de color i de màgia.

© 2022 TATOTUM STUDIO