CALDEA LIKIDS  -  INTERIORISME

Interiorisme i disseny per a pirates d’aigua dolça

CALDEA LIKIDS - INTERIORISME

Els nens gaudeixen de l’aigua d’una manera diferent. Per a ells, una visita a l’spa pot ser molt més que una oportunitat per relaxar-se. Així que crear un spa exclusiu per nens no era tan senzill com fer els jacuzzis menys profunds…

La nostra fórmula va ser generar un món físic al voltant de l’aigua, jugant amb diferents materialitats i formes. Al sostre vam ubicar elements circulars translúcids i opacs per transportar els nens a una atmòsfera d’un món líquid. A la zona d’activitats de psicomotricitat vàrem treballar amb volums i colors per simular un terra de bombolles sensorial.

A més, es va fer mobiliari a mida (pufs, penjadors, mostrador, tamborets, …), es van crear unes mascotes, material pedagògic per desenvolupar les activitats i disseny de marxandatge per fer viure de manera integral aquesta aventura submarina a l’alçada dels nens.

Un univers a on els petits poden ser pirates d’aigua dolça, sirenes espacials o dofins de muntanya. Un espai per explorar i divertir-se amb l’aigua líquida i l’aigua sòlida. A on els nens es relaxen jugant i descobreixen noves sensacions. Una experiència que els aporta benestar i els estimula els sentits i la imaginació.

col·laboració amb Wow Comunicació

© 2022 TATOTUM STUDIO